Тамақтандырудың сапалық мониторингі » №17 орта мектебі
Алматы облысы
Іле ауданы білім бөлімінің
"№17 орта мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі:
+7(72752) 3-04-44
+7(72752) 3-05-00
Электрондық пошта:
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Тамақтандырудың сапалық мониторингі
Бейсенбі күннің тамақтану кестесі
07
октябрь
2021
Бейсенбі күннің тамақтану кестесі
Бейсенбі 1) Палау сиыр етімен 7-10 жас аралығындағы балаларға - 150г 11-14 жас аралығындағы балаларға - 180г 15-18 жас аралығындағы балаларға - 200г Сиыр еті - 107г Күріш ұнтағы 7-10 жас аралығындағы балаларға - 11г 11-14 жас аралығындағы балаларға - 12г 15-18 жас аралығындағы балаларға - 13г Сәбіз 7-10 жас аралығындағы балаларға - 14г 11-14 жас аралығындағы балаларға - 17г 15-18 жас аралығындағы балаларға - 19г Томат пастасы 7-10 жас аралығындағы балаларға - 16г 11-14 жас аралығындағы
Сейсенбі күннің тамақтану кестесі
07
октябрь
2021
Сейсенбі күннің тамақтану кестесі
Сейсенбі 1) Қол кеспе тауық етімен: 7-10 жас аралығындағы балаларға - 200г 11-14 жас аралығындағы балаларға - 230г 15-18 жас аралығындағы балаларға - 250г Тауық еті - 54г Сорпа: 7-10 жас аралығындағы балаларға - 189г 11-14 жас аралығындағы балаларға - 217г 15-18 жас аралығындағы балаларға - 237г Туралған пияз: 7-10 жас аралығындағы балаларға - 9г 11-14 жас аралығындағы балаларға - 10г 15-18 жас аралығындағы балаларға - 11г Бидай ұны: 7-10 жас аралығындағы балаларға - 16г 11-14 жас аралығындағы
Тамақтану кестесі
07
октябрь
2021
Тамақтану кестесі
«№17 орта мектеп» МКМ білім алушыларды және бастауыш сыныптардың тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша 2021 жылға арналған апталық дастархан мәзірі Дүйсенбі 1) Бұқтырылған картоп, сиыр етімен: 7-10 жас аралығындағы балаларға - 200г 11-14 жас аралығындағы балаларға - 200г 15-18 жас аралығындағы балаларға - 200г Сиыр еті - 79г Картоп - 178г Туралған пияз - 16г Томат пастасы - 8г Сұйық май - 7г 2) Ақ бидай наны: 7-10 жас аралығындағы балаларға - 20г 11-14 жас аралығындағы балаларға - 35г 15-18 жас
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына  мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияларға арналған  жаднама
07
сентябрь
2020
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
1.  Санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды бойынша талап Эпидемиологиялық маңыздылығы жоғары объектіде асхана жұмысы басталғанға дейін санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды болуы тиіс. 2. Ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиенасына қойылатын талаптар Қол жуу үшін оларға ыстық және суық су келтірілген раковиналар, қол жууға және кептіруге арналған құралдар орнатылады. 3. Жинау мүкаммалына қойылатын талаптар   Жинау мүкәммалы (легендер, шелектер, щеткалар, шүберектер) таңбалануы және жеке